Kristalwater

 

                              

 

 

Masaru Emoto heeft zichtbaar gemaakt dat water geheugen heeft. Als je het woord LIEFDE (een vibratie)  op een flesje water plakt dan blijkt met de methode van bevriezing dat er kristallen in het water kunnen ontstaan. Met dank aan Masaru Emoto voor het zichtbaar maken van deze prachtige kristallen.

Onze interesse was gewekt, en zo kwamen we op het spoor van de watervitalisers van Leliveld. Deze watervitalisers zijn van roestvrij staal en werken dmv vibraties. We hebben in mei 2005 een vitaliser laten plaatsen en willen onze ervaring graag delen.

Inmiddels kunt U ook bij ons een vitaliser bestellen, die worden dan door een installateur geplaatst. Bij plaatsing wordt ook de straling in huis gemeten. Straling in huis kan zijn; de straling van draadloos internet, DECT telefoons, kinderspeelgoed met zenders, of gsm zendmasten in de buurt. We geven advies hoe daar mee om te gaan! 

Wij  Khing Thung en Tineke Rood, wonen sinds 1995 in Dwingeloo, nabij de prachtige bossen en de nationale parken “het Dwingelerveld en het Drents-Friese woud”. Bewust omgaan met onszelf, de ander en de natuur, is al jaren ons thema en om onze kennis en ontdekkingen over te brengen geven we ook consulten, sessies, cursussen en lezingen. Informatie hierover is te vinden op onze website: http://www.regenboog113.nl/

 

U kunt ons bereiken:

·  Per telefoon: 0621565785 of 0521 591127

· per mail: tikhi@ziggo.nl

· In ons centrum: Esweg 4A 7991 AC Dwingeloo in Drenthe, tussen Assen en Hoogeveen.

 

wij vinden het bijzonder om kennis met je te maken en onze persoonlijke ervaringen te delen, daarom ontvangen we je graag voor een gesprek.  Flessen of jerrycans water om te proeven zijn ten alle tijden gratis op te halen.