Ervaringen en toepassingen

 Campingvitaliser – de Acqua Cosino Conico gemonteert aan de badkraan.

Vanochtend het eerste bad ermee gevuld, normaal weet ik niet hoe gauw ik een crempje op mijn gezicht moet doen, zo droog voelt het aan, dat was nu totaal overbodig Ongelofelijk !! “Lies Amsterdam

 

We willen je eerst zeggen dat de aanschaf van de Acqua Mondiaal de beste aankoop is geweest van ons leven, zonder overdrijven. We zitten in een gigantisch lichamelijk opschoningsproces, wat ons transformatieproces in grote mate ondersteund.  Leonie en Ismaël in Beerta

 Femmy,

Na plaatsing van de Acqua Oriente d’oro, de energie in huis is zachter en vriendelijker geworden,

Het water smaakt heerlijk, Ik ben er heel blij mee! En mijn urine is zachter geworden.

Bertha,

Mijn hoofd is helderder geworden, we drinken meer water, het smaakt echt anders. (Acqua Oriente d’oro)

 

Silvia

Na plaatsing euro vitaliser, mijn hand en voet chakra’s openen zich het tintelt in mijn handen.

Anton, ik voel nooit zoveel, maar ik merk dat ik veel meer water drink! (Acqua Oriente d óro

 

 Tineke

Ik ben op vakantie geweest naar Nieuw zeeland en kon helaas geen water meenemen. Ik moest dus flesjes water kopen, maar er was er niet een die zo goed smaakte als het vitale water wat bij ons gewoon uit de kraan komt!  Wij hebben een Acqua ouroboros en sinds kort een  Acqua mondiale vitaliser. En op vakantie neem ik als het kan een kraan vitaliser mee! En dat het vitale water helend werkt merk ik ook !Een gast met kiespijn, heb ik behandeld met een klein flesje vitaal water, gewoon over zijn wang bewegen met een dicht flesje water. De kiespijn was zo verdwenen. Nu ook bij mijzelf even spoelen met vitaal water en de kiespijn is weg!

 

   Kat van de buren.  De buren hadden een kat sinds juni 2005.  Hij kwam na een poos ook bij ons binnen.  Op een gegeven moment viel ons op dat hij bij ons regelmatig minuten lang zat te drinken, terwijl de buren zeiden dat hij nooit dronk.  Kennelijk is ons water lekkerder.

~Harmen : Sinds ik een vitaliser heb voel ik dat ik meer energie heb. Ik voel me vitaler en krachtiger. Na het douchen trilt de energie van het water nog door in mijn lijf. Ook kan ik makkelijker lange tijd achter de computer werken met een fles gevitaliseerd water er naast. Ik kan echt iedereen aanraden een vitaliser te nemen!

 

~ Vrouw in de 80 vindt het water heerlijk. Bij haar gebeurde er maanden iets bijzonders. Als ze de kraan liet stromen en ze ervoor ging staan bogen haar knieën en verder haar romp naar voren en begon ze te schudden. Wie van Xi Gong van dr. Shen Honxun afweet herkent dit als ‘spontane beweging’.  Bij de basisoefening van deze Xi Gong grootmeester gaat men met gebogen knieën staan en helt de romp iets naar voren. Het lichaam komt na enige tijd tot schudden wat een diepe reiniging en herstel van de energiecirculatie betekent.  ( Acqua Ouroboros)

 

Henriette

De vitaliser bevalt super, het maakt ons sterk op een prachtige manier. Diegenen in ons gezin die moeite hadden met gevoelens uiten doen dat nu met veel minder moeite en diegenen die dat makkelijk konden maar af en toe zichzelf erin verloren zijn nu veel stabieler en krachtiger. Zelf heb ik eerst diep reinigende weken gehad, niet gemakkelijk maar wel een weldaad achteraf. Ook de gasten van ons genieten van het water, voor het drinken maar vooral om in te baden. Mijn broer gaf aan dat het water in het bad direct jouw eigen energie aanneemt en dus heerlijk aanvoelt. Zelf vond ik het water en vind dat nog steeds - zeer tantrische, het is een "vol " water, het leeft en verwend je. Het mooiste bewijs vond ik mijn tiener zoon die eerst het maar allemaal stom vond zo'n raar ding in de kelder - dat moet dan goed zijn voor je, ja ja, een paar weken geleden zei hij tegen mij dat hij zich zo goed voelt en dat hij zeker was dat het door de vitaliser kwam, hij is rustiger en voelt zich sterker. ( Acqua euro)

 

King :  Bij mij zijn de al jaren durende pijnen bij mijn nieren verdwenen. Het nachtplassen wat ik voor de vitaliser 1- 3 keer deed is nu gereduceerd tot 0-1. Ook dacht ik een poosje dat ik een blaasontsteking had of kreeg want ik  voelde de plasbuis schrijnen. Het is nu weer weg en de assistent van Boudewijn (de uitvinder van de vitalisers) dacht dat het gruis kon zijn bij de schoonmaak van mijn nieren. Ondanks dat ik vanaf 1974 bewust bezig ben met gezond leven en eten is het toch kennelijk onmogelijk om met de vervuilde lucht en het vervuilde dode water helemaal gezond en vitaal te blijven. Ik drink nu bijna alleen water, voorheen was dat kruidenthee.

Ander voorbeeld: wij voelen nu dat we levend water hebben stromen door onze leidingen, in onze radiatoren en in de riool onder en om het huis en deze energie ervaren wij als harmonieus en fijn. Ook onze gasten voelen het ondanks dat de meeste niets van ons water af weten. Ze hebben het over de fijne, warme sfeer. Ook blijkt dat cliënten, patiënten een deelnemers van de groepen meer en sneller door hun processen heen komen. Voor ons een mooi verlengstuk van ons werk.

Toevoeging juli ’06 : ik heb het druk gekregen, er wordt veel van mij gevraagd. Het vitale water maakt mij vitaal; ik kan veel aan en voel me gesteund door de harmonieuze energie in onze omgeving. Voor het eerst doe ik alles op zijn tijd en heb vertrouwen.

Februari 2007: Als ik van veel mensen hoorde dat er griep heerste ging het al vaak aan mij voorbij. Maar nu heb ik het niet gehad sinds mei 2005, terwijl ik wel eens wekenlang 3-4 hoestende, verkouden patiënten met bijholteontstekingen per week had.

Ik verwonder me erover dat velen bijna geen water meer drinken terwijl ze hun dieren en planten wel water geven. Ook vraag ik me af hoe de natuur er uit zou zien als het een maand koffie, bier of melk zou regenen. Boeken over watertherapie zijn van dr. Batmanghelidj : ‘Your bodies many cries for water’ en  ‘Water: for Health, for Healing, for Life; you’re not sick, you’re thirsty!’.

 

 

 

G